JNA 35, 23273 Novo Miloševo, Srbija, 00381(0)69/783-155, 00381(0)63/644-369, banatskikulturnicentar@gmail.com

4. Festival ilustracije knjige „BookILL Fest” - NAJAVA


Festival ilustracije knjige BookILL Fest održaće se po četvrti put 20. aprila 2015. godine na Novosadskom sajmu u okviru 21. Međunarodnog Salona knjige, u organizaciji Banatskog kulturnog centra (BKC) i Novosadskog sajma.
U okviru ovogodišnjeg Festvala 20. aprila od 12 časova na Novosadskom sajmu, biće dodeljene nagrade za najbolje ilustracije na osnovu konkursa raspisanog povodom Festivala i biće otvorene dve izložbe: izložba odabranih ilustracija pristiglih na konkurs i gostujuća izložba ilustracija iz sa Bijenala iz Slovačke.
Na internet konkurs BookILL Fest-a, pristiglo oko 700 ilustracija. Žiri u sastavu Slobodan Ivkov (predsednik), mr Sibila Petenji Arbutina i Senka Vlahović Filipov selektovao je oko 150 radova od 97 autora autora iz zemlje i inostranstva.
Žiri će dodeliti nagrade u četiri kategorije: za najbolje ilustracije pesničkih i proznih knjiga, knjiga za decu i za foto-ilustracije knjiga. Biće uručena i posebna Priznanja.
Obe izložbe biće dostupne posetiocima tokom trajanja Salona knjige od 18. do 25. aprila na Novosadskom sajmu.
Izložbu BookILL Festa otvara prof. Doru Bosiok, grafičar i ilustrator, osnivač prvog studijskog programa ilustracije u Srbiji na VTŠSS u Novom Sadu.
Gostujuću izložbu „Ilustracije nagrađene na Bijenalu ilustracije u Bratislavi otvara dr Jan Vašo, amasador Slovačke republike u Srbiji. Ovu izložbu organizuju Banatski kulturni centar i Novosadski sajam u saradnji sa Međunarodnom ustanovom kulture za decu Bibiana iz Bratislave i Galerijom Fondacije Babka iz Kovačice.
Bijenale ilustracije u Bratislavi (BIB) je najznačajniji događaj u svetu iz oblasti vizuelne umetnosti i ilustracije za decu sa pedesetogodišnjom tradicijom. Najbolji autori iz sveta ilustracije sastaju se svake druge godine u Bratislavi.
Na izložbi na Novosadskom sajmu biće predstavljeni radovi iz brojnih zemalja sveta koji su nagrađivani na BiB-u. Predstavljanjem ovog svetskog bogatstva u oblasti ilustracije u okviru Festivala ilustracije knjige BookILL Fest, omogućuje se domaćim ilustratorima da se bolje upoznaju sa vrhunskom ilustracijom u svetu. Izložba će biti otvorena od 18. do 25. aprila na Novosadskom sajmu.

Više o BIB-u
BIB je po prvi put održano 1967. godine. BIB je najvažniji događaj u organizaciji Međunarodne ustanove kulture za decu Bibiana. BIB podrzumeva međunarodni konkurs, nagrade i izložbu ilustracija za decu. Tokom 48 godina postojanja i 24 održana bijenala, na BIB-u je učestvovalo 7255 ilustratora iz 109 zemalja sa 57434 originalne illustracije objavljene u više od 9000 knjiga!
BIB se održava svake neparne godine u jesen u Bratislavi, pod pokroviteljstvom UNESCO-a i Međunarodnog centra knjige za mlade (IBBY) uz podršku Ministarstva kulture Slovačke Republike.




PROGRAM BookILL Fest-a
20. 04. 2015, 12h

CENTRALNA BINA HALE MASTER NOVOSADSKOG SAJMA
- pozdravna reč mr Slobodana Cvetkovića, direktora Novosadskog sajma
- pozdravna reč Radovana Vlahovića, direktora BKC-a
dr Jan Vašo, ambasador Slovačke republike u Srbiji, otvara gostujuću izložbu Ilustracije nagrađene na Bijenalu ilustracije u Bratislavi
Peter Tvrdon, direktor Bibiane iz Bratislave
- Senka Vlahović Filipov, osnivač i direktor BookILL Fest-a
prof. Doru Bosiok otvara izložbu BookILL Fest-a
- dodela Nagrada BookILL Fest-a, nagrade dodeljuje žiri: Slobodan Ivkov, predsednik i članovi mr Sibila Petenji Arbutina i Senka Vlahović Filipov

IZLOŽBENI ŠTANDOVI U HALI MASTER NOVOSADSKOG SAJMA
- razgledanje izložbi

Obe izložbe biće dostupne posetiocima tokom trajanja Salona knjige od 18. do 25. aprila na Novosadskom sajmu.
4. Festival ilustracije knjige BookILL Fest pomogao je Pokrajinski sekretarijat za kulturu i javno informisanje.



Autori čiji su radovi odabrani za izložbu:
Avramović, Dragana
Babić, Danijel
Banješević, Anja
Batajić Sretenović, Olivera
Blašković, Marina
Blatnik, Aleksandar
Bogojević, Dejan
Bojat, Vjekoslav (Crna Gora)
Bortsova, Kateryna (Ukrajina)
Branović, Marija
Bursać, Vladimir
Čelanović, Tihomir
Ćeličanin, Goran
Danilović, Majo
Dragaš, Nikola
Drezga, Tijana
Đapović, Tijana
Đorđić, Bojan
Gađanski, Dušan
Georgievski, Miro
Glavinche, Jasmina (Makedonija)
Golubović, Milica
Grigorjev, Ana
Grkinić, Darko
Ilić Gorgiev, Sara
Ivanov, Denis
Jaćimović, Jelena
Ječmenica, Danka
Jelaska, Julije (Hrvatska)
Jevtić, Marija
Joksić, Mladen
Jovanović Majolinica, Maja
Jovanović, Aleksa
Kaluđerović Tonić, Milena (Crna Gora)
Kicušić, Marica
Kocić, Anastasija
Kocić, Jefimija
Kostić, Milivoj Kole
Kovačević, Branka (Crna Gora)
Kozak, Urška (Slovenija)
Kraljić, Zlatko (Slovenija)
Krivokuća, Jovana
Krstić, Slaviša
Krunić, Slavko
Kuprešanin, Dragana
Malešević, Biljana
Mali, Savko
Mančić, Marko
Mandić, Dejan
Marković, Lana
Marković, Rade
Micić, Anđela
Mićić, Milutin
Mihajlović, Biljana
Milosavljević, Vladimir
Miljković,  Biljana
Mirosavljević Savić, Biljana
Molnar, Mirko
Morariu, Daniela
Morariu, Dominika
Oljača, Mladen
Pajić, Milan
Pajić, Svetozar
Pavlić, Dušan
Pavlović, Milica
Pedović, Aleksandar
Pejković, Jovana
Petrović, Miloš
Popović Jovanović, Olivera (Oli Poppins)
Radanović, Dragana
Radosavljević, Nikola
Raković, Miroslava
Ratković, Mirjana
Ristić, Ivana
Santo, Dorotea
Skočajić, Aleksa
Srejić, Anđela
Stefanović, Duško
Stevanović, Tanja
Stojisavljević, Marija
Stojković, Anastasija
Stojković, Dimitrije
Šević, Dušan
Šimić Tonin, Nikola (BIH)
Šimon, Ana
Tocinovski, Emilija i Stojče (Makedonija)
Todorović, Peđa
Todorović, Tanja
Ukropina, Jovan
Vartabedijan, Anamarija
Vartabedijan, David
Veselinović, Marija Maja
Veselinović, Marina
Videnov, Milana
Vlahović, Jakša
Vujošević, Ivana (Crna Gora)
Živković, Mirjana 

6. EVROPSKI FEJSBUK PESNIČKI FESTIVAL - Program i spisak učesnika




EVROPSKI FEJSBUK PESNIČKI FESTIVAL će se po šesti put održati 18. i 19. aprila 2015. godine na Novosadskom sajmu, u okviru 21. međunarodnog Salona knjiga, u organizaciji Banatskog kulturnog centra i Novosadskog sajma.

EVROPSKI FEJSBUK PESNIČKI FESTIVAL okuplja pesnike koji svoje stvaralaštvo predstavljaju na Fejsbuku sa ciljem da virtuelnu pesničku komunikaciju pretvori u stvarnu njihovim okupljanjem na Novosadskom sajmu. 

Za učešće na 6. EVROPSKOM FEJSBUK PESNIČKOM FESTIVALU i za konkurs za Nagradu prijavio se 496 pesnika iz Srbije i 22 zemlje sveta (Nemačka, Austrija, Rusija, Ukrajina, Francuska, Danska, Švedska, Engleska, Japan, Australija, Grčka, Bugarska, Jordan, Češka, Italija, Kanada, Holandija, Slovenija, BiH, Hrvatska, Makedonija, Crna Gora)

Oko 150 učesnika je potvrdilo svoj lični dolazak na Festival, dok će ostali pesnici učestvovati postavljanjem svoje pesme na zidu Fejsbuk stranice Festivala koja glasi: Evropski Fejsbuk pesnički festival 

Prvostepeni žiri 6. Evropskog Fejsbuk pesničkog Festivala, koji čine pobednici prethodna četiri Festivala, doneo je odluku o odabiru pesama za uži izbor za Nagradu. Drugostepeni žiri na čelu sa Simonom Grabovcem doneće odluku o dobitniku Nagrade koja je objavljivanje samostalne zbirke pesama, dok će pesme koje uđu u uži izbor biti objavljene u posebnoj zajedničkoj knjizi. Pesme svih prijavljenih učesnika biće objavljene u zajedničkom elektronskom zborniku radova u izdanju BKC-a.

Odluka o užem izboru objavljena je na sajtu BKC-a:

Dobitnik nagrade biće proglašen na kraju Festivala.

Članovi prvostepenog žirija: Branka Korać (Holandija), Ines Peruško Rihtar (Hrvatska), Vesna Konc Marjanović, Jelena Ćirić (Češka), Maja Korolija, Mitko Gogov (Makedonija), Bogdanka Rakić (Nemačka), Grupa Poeziranje, Elena Askarova (Rusija), Mensur Ćatić (BIH).

Članovi drugostepenog žirija: Simon Grabovac (predsednik), dr Zoran Đerić, Franja Petrinović, Goran Ibrajter i Radovan Vlahović.

Knjige prošlogodišnjih pobednika Elene Askarove (Rusija) i Mensura Ćatića (BIH) i pesama koje u ušle u uži izbor objavljene su i biće predsatavljene u okviru programa Festivala.





EVROPSKI FEJSBUK PESNIČKI FESTIVAL pokazuje da je poezija univerzalna tvorevina ljudskog duha koja ne priznaje granice i barijere između pesnika, nacija, država i jezika.

Organizovanje 6. EVROPSKOG FEJSBUK PESNIČKOG FESTIVALA pomogla je Opština Novi Bečej.


Plan Master hale Novosadskog sajma.


PROGRAM

18. april 2015.

13.00 – 16.00, na centralnoj bini hale Master
EVROPSKI FEJSBUK PESNIČKI FESTIVAL
- Pozdravna reč Radovana Vlahovića, direktora BKC-a
- Festival otvara Saša Šućurović, predsednik Opštine Novi Bečej
- Specijalni gosti – pobednici ranijih Festivala: Elena Askarova iz Rusije, Mensur Ćatić iz BIH, Bogdanka Rakić iz Nemačke
- Pesnici govore stihove
Voditelj programa: Ivana Papeš Bogosavljev

16.30 – 18.00, na štandu BKC-a
PREDSTAVLJANJE IZDANJA BKC-a:

Radovan Vlahović Banatske pripòvētke, Elena Askarova Я не сон /Ja nisam san (prevod sa ruskog: Tatjana Vujić), Mensur Ćatić Podnevni mjesec, Bogdanka Rakić Između svetova, Nada Kljajić Dok me ima, Zorica Tijanić Putovanje kroz san Ksenije Lovrić, Jelena Blanuša Pseudoton, Senka Nikolić Svako ima nekog koga nema, Jana Knežević Šta ćeš od priloga?, Dragan Tenkeš Pismo Bogu, Aleksandar Obradović Snojava

- „Otvoreni štand” – svi zainteresovani učesnici Evropskog Fejsbuk pesničkog festivala mogu promovisati svoje nove knjige


19.april 2015.

11.00 – 12.30, na štandu BKC-a
PREDSTAVLJANJE IZDANJA BKC-a:
Bojana Nikoletić Gradske priče, Vladimir Bajić Užas koji prija, Anđelka Grujić Mali prosjak”, Violeta Katarina Bjelogrlić Šta je ovo?  Šta je ono?, Mirjana Tomić Zov slobode, Milka Tomić Nepoznati gospodin, Živica Brusin Svetionik slobodne plovidbe, Desanka Ristić Nišča, Ružica Drulović Bila je sve što imati htedoh, Dragica Oličkov Rođeni moji
- „Otvoreni štand” – svi zainteresovani učesnici Evropskog Fejsbuk pesničkog festivala mogu promovisati svoje nove knjige

13.00 – 16.00, na centralnoj bini hale Master
EVROPSKI FEJSBUK PESNIČKI FESTIVAL
- Pesnici govore stihove
- Proglašenje pobednika
Voditelj programa: Ivana Papeš Bogosavljev



Spisak svih prijavljenih učesnika Festivala:


Aćimović, Gorana Sečanj, Srbija
Albijanić, Dragana Subotica, Srbija
Albijanić, Mile Nikšić, Crna Gora 
Aleksić M., Željko Novi Sad, Srbija
Aleksić Stanojlović, Snežana Novi Sad, Srbija
Aleksov, Ivana Beograd, Srbija
Aleš, Jelenko Loče, Slovenija
Al-Zubeidi, Sabah  Beograd, Srbija
Ananjeva, Elena (Елена Ананьева) Frankfurt na Majni, Nemačka
Andrejić Mišković, Vesna Slavonski Brod,Hrvatska
Anđelković, Bojana Beograd, Srbija
Arhnauer Subašič, Majda  Ljubljana, Slovenija
Aritonović, Ivan  Vrba, Srbija
Arsić, Smilja Novi Sad, Srbija
Arulić, Đorđe  Beograd, Srbija
Avrić, Željka  Sremska Mitrovica, Srbija
Babić, Ladislav Čakovec, Hrvatska
Babić, Zdravka Bileća, Bosna i Hercegovina
Bačovnik Komprej, Milojka Šoštanj, Slovenija
Badnjar, Milan Angelholm, Švedska
Bajić, Vladimir Novi Sad, Srbija
Bakaj, Nenad  Brisbane, Australija
Bandić, Jelena Novi Sad. Srbija
Banduka Jovović, Milojka Podgorica, Crna Gora
Baošić Čvorović, Marina Zemun, Srbija
Baračkov, Dragan Kumane, Srbija
Baroš, Marko Beograd, Srbija
Batin, Borislav Novi Beograd, Srbija
Behtan Cecelja, Marica  Ivanić grad, Hrvatska
Bibić, Milica Novi Sad, Srbija
Bijelić, Milica  Beograd, Srbija 
Bunteska, Ana Skoplje, Makedonija
Bjelogrlić, Violeta Katarina Beograd, Srbija
Blagojević, Srđan Beograd, Srbija
Blazheska, Viktorija  Bitola, Makedonija
Bobalj, Darko Bikić, Srbija
Bogdanović – Gavrilović, Jelena Beograd, Srbija
Bojić, Damir Novi Sad, Srbija
Bojović, Jovana Beograd, Srbija
Boltres, Miroslav - Mišel Smederevo, Srbija
Borovec, Zoran  Varaždin, Hrvatska
Boruš, Aljoša Novi Sad, Srbija
Bosnić, Veljko Svilajnac, Srbija
Bošnjak, Brankica Bizovac,  Hrvatska
Bošnjak, Šahdo  Jelah, Bosna i Hercegovina
Božulić, Siniša Novi Sad, Srbija 
Bralović, Marija Požega, Srbija
Brančić, Vladimir  Kumane, Novi Bečej, Srbija
Branković, Teja Bosanski Šamac, Bosna i Hercegovina
Brenčič, Jože Vrhnika, Slovenija
Butković, Silvija Đakovo, Hrvatska
Ciko, Ružica - Ruška  Tivat, Crna Gora 
Cmiljanović, Marija Novi Sad, Srbija
Crnjanski, Desanka Kula, Srbija
Cvetanoska,  Ana  Skoplje, Makedonija
Cvetanović T., Dragan Vlasotince, Srbija
Cvetković, Aleksandra Kragujevac, Srbija
Cvetković, Bogdan Kragujevac, Srbija
Čavić, Nikola  Novi Sad, Srbija
Čizmić, Slavica  Split, Hrvatska 
Čobanov, Žarko Zrenjanin, Srbija
Čordašević, Zorka Frankfurt, Nemačka
Čugalj, Radoslav Odžaci, Srbija
Čvorić Kebbedies, Vesna Nemačka
Ćirić, Slobodan  Pirot, Srbija
Ćirić, Viktorija Kragujevac, Srbija
Ćirković, Jasmina Pančevo, Srbija 
Ćirović, Marica Subotica, Srbija
Ćirović, Marica Subotica, Srbija
Ćulum, Vasa  Novi Sad, Srbija
Ćurčin, Rade Beograd, Srbija
Damjanović, Iva  Zagreb, Hrvatska
Damnjanović, Igor Braca  Beograd, Srbija
Danilović, Mirjana Beograd, Srbija
Dejanović, Miomir ­ MiDej Vranje, Srbija
Delić, Nermin  Sarajevo, Bosna i Hercegovina
Dević, Emily
Dičić, Ivana Petrovac na Mlavi, Srbija
Dimčić, Biljana Vranje, Srbija
Dimitrijević Martinov, Biljana  Zrenjanin, Srbija
Dimitrijević, Aleksandra  Pula, Hrvatska
Dimkoski, Filip  Prilep, Makedonija
Dobrijević, Radojka  Apatin, Srbija
Doderović, Zoran Novi Sad, Srbija
Dolaš, Andrijana  Novi Sad, Srbija
Drašković, Tanja Srbija
Dražić, Duško Adaševci, Srbija
Drulović, Ružica Beograd, Srbija
Dudić Zubčić, Ana  Rijeka, Hrvatska
Džudović, Maša  Podgorica, Crna Gora
Đapo, Mirjana
Đikanović, Ivona Podgorica, Crna Gora
Đorđević, Aleksandra Dizeldorf, Nemačka
Đorđević, Goran  Leskovac, Srbija
Đorđević, Sladjana Kostolac, Srbija
Đorđević, Slađana  Beograd, Srbija
Đurić, Danica Lajkova, Srbija
Đurović, Đukica,               Beograd, Srbija      
Đurović, Jelena Danilovgrad, Crna Gora 
Edelinski, Đurica Šid, Srbija
Erdeg, Aleksandra - Saška  Subotica, Srbija
Familić, Maja Novi Sad, Srbija
Ferati, Armin Novi Sad, Srbija
Fijat, Ljiljana  Novi Sad, Srbija
Filipović Radulaški, Tatjana  Beograd, Srbija
Flego, Davorka Pazin, Hrvatska 
Fučić, Marina Rijeka, Hrvatska
Gaćina, Ivan  Zadar, Hrvatska
Gajdašević Šljarkov, Veseljko Feketić, Srbija
Gajić Dragica  Jagodina, Srbija 
Gajić, Biserka  Kolare, Srbija
Galašev Pavkov, Vesna Novi Sad, Srbija
Gallo, Zaccaria Biščegli, Italija
Ganić, Merjema  Novi Pazar, Srbija
Gašić Grbić, Ivana Inđija, Srbija
Gavrilov, Vladimir Beč, Austrija
Gavrilović, Jovana Srbija
Generalović, Ognjen Podgorica, Crna Gora
Genevajn, Jovan - JovGen Novi Sad, Srbija
Gligorijević, Ljiljana Žitkovac, Srbija
Glišić, Danijela  Smederevska Palanka, Srbija
Gljuk Peče, Simona Maribor, Slovenija
Gojković, Zvezdane Podgorica, Crna Gora
Golubović, Ksenija Novi Sad, Srbija
Goreska, Karolina Prilep, Makedonija
Gorgievska Pargo, Valentina Skoplje, Makedonija
Grbić, Svetlana Novi Sad, Srbija
Grošin, Biljana Melenci, Srbija
Grujić, Anđelka Novo Miloševo, Srbija
Grujić, Ljubisav - Gruja Požarevac, Srbija 
Grujić, Sava  Veliko Gradište, Srbija
Hata, Marina  Novi Beograd, Srbija
Horvat, Aleksandra Beograd, Srbija
Horvat, Tanja  Beograd, Srbija
Hudi, Mladenka-Hedra Supetar, Hrvatska
Ičević, Staša  Podgorica, Crna Gora
Idrizović, Lejla Tuzla, Bosna i Hercegovina
Ignjatić, Željka Doboj, BIH
Ignjatović, Nevena Beograd, Srbija 
Ilić Gačić, Milica  Valjevo, Srbija
Ilić, Ivan Crna Trava, Srbija
Ilić, Nemanja  Niš, Srbija
Ištvančić, Ivica Subotica, Srbija
Ivanković, Lara  Podgorica, Crna Gora
Ivanović, Evica Srbac, BiH
Jakimovski, Nikolče  Kumanovo, Makedonija
Jakovljeva Pomogaeva, Anastasija Odesa, Ukrajina
Janić, Nadica Novi Banovci, Srbija
Janković, Jelina  Beograd, Srbija 
Jeftimijević Lilić, Milica Beograd, Srbija
Jeknić, Miodrag Miki  Beograd, Srbija 
Jelić, Zoran – Zozon Novi Sad, Srbija
Jelisavčić, Marijana Novi Sad, Srbija
Jereb, Antonija  Ljubljana, Slovenija
Jocić, Tijana Niš, Srbija
Jockov, Nikola Novi Sad, Srbija
Jovanov Stojanovski, Bogdanka Novi Sad, Srbija
Jovanović, Aleksandar  Vršac, Srbija
Jovanović, Biljana  Požarevac, Srbija
Jovanović, Vasilije Ruma, Srbija
Jović,  Novica Vlasotince, Srbija
Jović, Gordana  Novi Sad, Srbija
Jovićević, Marija Podgorica, Crna Gora
Kalajdžić, Ognjenka Švedska
Kamenšek, Branka Kamnik, Slovenija
Kapetanov, Ozrenka Bočar, Srbija
Karadžić, Ivan Petrovac na Mlavi, Srbija
Karadžić, Tamara Podgorica, Crna Gora
Karanović, Dušan  Raška, Srbija 
Karlović, Antonio Kupljenovo, Hrvatska
Kazija, Boris otok Rab, Hrvatska
Keljać, Jelena Azanja, Srbija
Kerečki Šarac, Vesna Batajnica, Srbija
Kiš, Aranka  Subotica, Srbija
Kiš, Jaroslav Stara Pazova, Srbija
Klein, Slavica Lassee, Austrija 
Klikovac, Slavka Golubovci, Crna Gora
Kljajić, Nada  Baranda, Srbija
Knežević Popov, Danica Novi Kneževac, Srbija
Knežević, Jelena  Sremska Mitrovica, Srbija
Knežević, Ljubica Ruski Krstur, Srbija
Knežević, Mirjana Novi Sad, Srbija
Knežević, Vojislav Pljevlja, Crna Gora
Kocić, Anastasija Niš, Srbija
Kocić, Jefimija Niš, Srbija
Kocić, Natalija Niš, Srbija
Kojić, Danijela Lopare, BiH
Kokanović, Zdravko -  Koki  Maribor, Slovenija
Kolar, Ljudevit  Novi Sad, Srbija
Kolašinac, Elhana  Novi Pazar, Srbija
Kolenc, Olga  Nova Gorica, Slovenija
Komarica, Mirjana Priboj na Limu, Srbija
Komljenović, Renata Novi Beograd,  Srbija
Korčulanić, Anđelka Split, Hrvatska
Koren, Kristina  Zagreb, Hrvatska
Korponai, Ivan Veliki Gaber, Slovenija
Kosović S., Milan  Beograd, Srbija
Kos-Velić, Katarina Bjelovar, Hrvatska
Košpić, Zorana  Gradiška, Bosna i Hercegovina
Kraćica, Ružena Padina, Srbija
Kraljić, Zlatko Velenje, Slovenija
Krinickij, Volodimir  Kijev, Ukrajina
Krsmanović, Jasna Novi Sad, Srbija
Krsnik,  Dragan  Sombor, Srbija 
Krstevski, Davor Kumanovo, Makedonija
Krstevski, Dijana Kikinda, Srbija
Krstić, Slaviša Smederevska Palanka, Srbija
Krtinić, Dijana Subotica, Srbija
Kuharić, Verica Zagreb, Hrvatska
Kujundžić, Augustin Ago Kamenmost, Hrvatska
Kujundžić, Ivana  Zagreb, Hrvatska 
Kuljić, Milorad Stari ledinci, Srbija
Kuzmanić, Nevena  Pula, Hrvatska
Kuzmanović, Đorđe Beograd, Srbija
Lalović, Vladan Podgorica, Crna Gora
Laz, Goran  Niš, Srbija
Lazić, Boris Pariz, Francuska
Lekić Ljiljana  Beograd, Srbija
Lomović, Boško Gornji Milanovac, Srbija
Lončar N., Labud  Bar,Crna Gora
Lovrenčić, Ana  Velika Gorica, Hrvatska
Lučičanin, Melisa  Novi Pazar, Srbija
Luthander, Aleksandra  Haselbi, Švedska
Luthander, Eleonora  Štokholm, Švedska
Ljumović, Ljubodrag Zaječar, Srbija
Makjanić, Katarina Jelsa, Hrvatska 
Malašić Lazić, Gordana Zagreb, Hrvatska 
Malenčić, Dragana Mokrin, Srbija
Malešević, Jasmina  Beograd, Srbija 
Malešević, Veroslava Kostolac, Srbija
Mančić Golmajer, Dušan Beograd, Srbija
Mančić Lodika, Olga Paraćin, Srbija
Manojlov, Pande Bitola, Makedonija
Manjević, Marija Zagreb, Hrvatska
Maričić, Đuro Lekenik, Hrvatska
Markov, Miloš Novi Sad, Srbija
Markov, Miloš  Zemun, Srbija
Markovič, Igor (Маркович, Игорь)  Moskva , Rusija 
Marković, Boris  Zemun, Srbija
Marković, Dragan Kostajnik, Srbija
Marković, Ilinka Novi Beograd, Srbija
Marković, Milan - Mile Beograd, Srbija
Marolt, Dušan Šmarje-Sap, Slovenija
Martinov, Milorad Zrenjanin, Srbija
Mate, Kristina Subotica, Srbija
Matković, Danica Novi Sad, Srbija
Medenica, Kristina  Podgorica, Crna Gora
Merdanović, Galib Gališa Brčko, Bosna i Hercegovina
Mešić Janković, Biljana  Petka, Srbija
Miceva, Suzana Strumica, Makedonija
Midić, Nina 
Mihajlović Davidović, Marija Korman, Srbija
Mijatović, Emilija  Zadar, Hrvatska 
Mikić, Uroš Novi Beograd, Srbija
Miladinski Medarević, Jelena Novi Sad, Srbija
Milanović, Aleksandra Banja Luka, Bosna i Hercegovina
Miler, Gordana  Wailbigen, NEMAČKA
Milica Lesjak Čakovec, Hrvatska
Miličković, Hana  Podgorica, Crna Gora
Milić, Slobodan  Veliko Gradište, Srbija
Milidragović, Bojan  Bileća, Bosna i Hercegovina
Milojković, Maja Zaječar, Srbija
Milojković, Vladimir  Subotica, Srbija
Milosavljev, Nataša Novi Bečej, Srbija
Milosavljević, Ljiljana Smederevska Palanka, Srbija
Milosavljević, Pantelija Odense, Danska
Milovanović, Dejan Ražanj, Srbija
Milovanović, Ivica  Bor, Srbija 
Milović, Draginja Zrenjanin, Srbija
Milutinović, Marina  Vojnik, Srbija
Milutinović, Milica  Berlin, Nemačka
Mirković, Marko Plažane, Srbija
Mišić D., Zorica Toronto, Kanada
Mišić, Vesna Kostolac, Srbija
Mišljenović, Jelena Novi Sad, Srbija
Mitić, Gordana  Požarevac, Srbija
Mitić, Ivana Subotica, Srbija
Mitrovska, Slavica - Caci Skoplje, Makedonija
M'seav Daan, Marat  Kragujevac, Srbija
Naumov, Ile  Kumanovo, Makedonija 
Nedeljković, Slađana Vranje, Srbija
Nenadić, Vida London, Ujedinjeno kraljevstvo
Nestorov, Rada Požarevac, Srbija
Nešović Pejović, Jadranka Crvenka, Srbija
Nikolić, Senka Kikinda, Srbija
Nikolić, Vuk Podgorica, Crna Gora
Nikolić, Živomir Aleksinac, Srbija
Nižić, Dragan Domanovići, Bosna i Hercegovina
Novak, Milan Varaždin, Hrvatska
Novakov, Goran Novi Kneževac, Srbija
Novaković, Ljiljana  Beograd, Srbija
Ocvirk D., Damir  Pula, Hrvatska
Odorčić, Zdravko  Zagreb, Hrvatska
Ohashi, Dragica Kiyosu City, Japan
Oličkov, Dragica Kikinda, Srbija
Opačić, Brankica Beograd, Srbija
Opaka, Andrej  Ormož, Slovenija
Opalić, Marko Srbija
Osmičić, Safeta Heerlen, Holandija
Oštrić, Suzana  Zagreb, Hrvatska
Pajović, Dušica Podgorica, Crna Gora
Pančić Milenković, Kaja Pirot, Srbija
Pandurov, Maja  Zrenjanin, Srbija
Panić, Ljiljana  Bečej, Srbija
Papeš Bogosavljev, Ivana Subotica, Srbija
Pascu, Pavel  Podgorica, Crna Gora
Patijarević, Predrag - Patak Lazarevac, Srbija 
Pavićević, Matija Podgorica, Crna Gora
Pavleski, Toni  Makedonija
Pavličić, Ljiljana Podgorica, Crna Gora
Pejak, Mirjana  Sisak, Hrvatska
Pejkić, Zlatan Kostolac, Srbija
Pejović, Slavica Kostolac, Srbija
Penčova, Renata Štip, Makedonija
Penić, Violeta  Dublje, Srbija
Perić, Žaklina Malo Crniće, Srbija
Perović, Simon Podgorica, Crna Gora
Pešić,  Anita Niš, Srbija
Pešić, Vladimir  Beograd, Srbija
Petković, Dragan Jabuka, Srbija
Petković, Jelena Leskovac, Srbija
Petronijević, Miloš Knjaževac, Srbija
Petrovič Vernikov, Borut Ljubljana, Slovenija
Petrović, Dragan Priboj, BIH
Petrović, Katarina Obrenovac, Srbija
Petrović, Katarina Obrenovac, Srbija
Petrović, Valentina Atina, Grčka
Polak, Lidija Prevalje, Slovenija
Poljanskaja, Aleksandra (Полянская, Александра ) Kislovodsk, Rusija
Popi, Lorijan Vršac, Srbija
Popović, Maša
Popović, Vanja Beograd, Srbija
Popović, Živkica  Niš, Srbija
Prendžova, Elena Skoplje, Makedonija
Puđak, Lidija  Zagreb, Hrvatska
Pušnik, Ana-Marija  Maribor, Slovenija
Radaković, Predrag Žitište, Srbija
Radeta, Dragan Kozarska Dubica, BIH
Radičević, Goran Risan, Crna Gora 
Radnović, Milenko Zrenjanin, Srbija
Radojičić, Marija Lajkovac, Srbija
Radojković, Danica Ruma, Srbija
Radovanović, Dragomir  Srbija
Radović, Milan Beograd, Srbija
Radulović, Sanja Doboj, Bosna i Hercegovina
Radulović, Tea  Podgorica, Crna Gora
Rajković, Vanja  Zaječar, Srbija
Rakočević, Eržebet Temerin, Srbija
Rakočević, Vukoman Novi Beograd, Srbija
Ramčilović, Avdulah Linc, Austrija
Ratković, Stojan Resnik, Srbija
Ražnatović, Mia Podgorica, Crna Gora
Ražov, Danijela  Škabrnja, Hrvatska
Redžić Todorović, Romana Beograd, Srbija
Ribić, Ljubica Varaždin, Hrvatska
Ristić Stojanović, Sanda Zemun, Srbija
Ristić, Desanka Kikinda, Srbija
Ristić, Marko Niš, Srbija
Rođenkov, Grujica  Novo Miloševo, Srbija
Rumenić, Nenad Novi Beograd, Srbija
Rundić, Ljutomir Loznica, Srbija
Sakić, Miloš Smederevska Palanka, Srbija
Salihović, Dalila  Novi Pazar, Srbija
Salopek, Alisa Subotica, Srbija
Savić Micaletto, Milena  Beč, Austrija
Savić, Dragica - Beka  Bačka Palanka, Srbija
Sekereš, Janoš Jáne Subotica, Srbija
Sekulić, Borivoje  Laćarak, Srbija
Selaković Milošević, Branka Beograd, Srbija
Sibinović, Dragan Ub, Srbija
Simić, Stojan Krpica Novi Sad, Srbija
Sivić, Slađana Zemun, Srbija
Slijepčević, Ranko Novi Sad, Srbija
Stamatović, Mileta Batajnica, Srbija
Stamenković, Marija  Babušnica, Srbija
Stamenković, Miroslav Leskovac, Srbija
Stanimirov, Dušan Crvenka, Srbija
Stanković, Ana Niš, Srbija
Stanković, Zorica  Niš, Srbija
Stanojević, Aleksandra  Zaječar, Srbija
Stanojević, Radojka  Beograd, Srbija
Stanojević, Sladjana  Lapovo, Srbija
Stašević, Mila Zrenjanin, Srbija
Stefanović Kostić, Mimica Leskovac, Srbija 
Stefanović, Budimir  Rača Kragujevačka, Srbija
Stikić, Mirko Novi Sad, Srbija
Stojčevska, Snežana  Skoplje, Makedonija
Stojkova Ivanova, Ani Plovdiv, Bugarska
Stuhne, Tihomir Hum na Sutli, Hrvatska
Sukur, Predrag  Lipar, Srbija
Suljkanović, Dženita  Tuzla, Bosna i Hercegovina
Supetar Hudi, Mladenka Brač, Hrvatska
Suručić, Goran - Legenda Beograd, Srbija 
Svetlana Litovski Niš, Srbija
Šabotić, Demir  Novi Pazar, Srbija
Šaganović, Dragan  Sremska Mitrovica, Srbija
Šanta, Branka Palić, Srbija
Šarčević, Stevan Subotica, Srbija
Šare, Vesna  Koper, Slovenija
Šević, Božidar  Kikinda, Srbija
Šimić, Mladen  Novi Sad, Srbija
Šimšić, Petronije Pero Višegrad,  Republika Srpska
Šimunič, Milena  Celje, Slovenija
Šimunić, Ana Emanuela Gospić, Hrvatska
Škobić, Božidar - Čika Boško  Višegrad, Bosna i Hercegovina
Škoro, Todora Beograd, Srbija
Šolaja J., Milka  Beograd, Srbija
Šoškić, Andrija Podgorica, Crna Gora
Špegar, Anja  Novi Beograd, Srbija
Štefanicki Antonić, Mirjana Novi Sad, Srbija
Šuba, Sergej (Шуба, Сергеj) Novosibirsk, Rusija
Šuvak, Nataša Osijek, Hrvatska
Tachlinski, Mirjana Hamburg, Nemačka
Tarle Bojović, Jadranka  Split, Hrvatska
Tasić, Aleksa  Podgorica, Crna Gora
Tatić Lukić, Ljiljana Sremska Mitrovica, Srbija
Tenkeš, Dragan  Mokrin, Srbija
Tičar, Miroslav Podbočje, Slovenija
Tijanić, Zorica Novi Beograd, Srbija
Tomašević, Mina Podgorica, Crna Gora
Tomić Stublinski, Miodrag Stubline, Srbija
Tomić, Jasmina Zrenjanin, Srbija
Tomić, Milen Niš, Srbija
Tomić, Milka  Novi Sad, Srbija
Tomić, Miloje - Mikic Sombor, Srbija 
Tomić, Mirjana  Kumane, Srbija 
Tominec, Franc Postojna, Slovenija
Topčić, Bahra  Sarajevo, Bosna i Hercegovina
Tot, Marina Pančevo, Srbija
Trbojević, Milena Beograd, Srbija
Trivunčić M., Milan  Šipovo, BIH
Turinski, Ivica Lazarevo,Srbija
Tvrtković Režek, Svjetlana Brdovec, Hrvatska
Ugrenović, Nevena - Iskrica Beograd, Srbija
Ugrinić M., Saša Velika Plana, Srbija 
Uherek Stevanović, Dijana Subotica, Srbija
Umičević, Lidija  Rijeka, Hrvatska 
Urbanek, Zlatko Petrovaradin, Srbija
Urdarević, Danica
Utvić M., Jovana  Jazak, Srbija 
Uvalin, Leposava - Lepa  Kikinda, Srbija
Valan, Dragoslav Banja Luka, Bosna i Hercegovina
Varga, Jadranka  Zagreb, Hrvatska
Vasilčin Doža, Magdalena  Pančevo, Srbija
Vasiljević, Emilija Pula, Hrvatska
Veljanovska, Saška  Požarevac, Srbija
Verbič, Ljubica  Ljubljana, Slovenija
Veselinov, Ilija  Smederevska Palanka, Srbija
Veselinović, Petrica  Beograd, Srbija
Vidaković, Branislav Trn Ruma, Srbija
Vidmar, Karmen Nova Gorica, Slovenija
Višnjić, Milan Kučevo, Srbija
Višnjić, Milan  Kučevo, Srbija
Vlahović, Nikola Nikasso Novo Miloševo, Srbija
Vlajić Ćakić, Branka Beograd, Srbija
Vojinović Jegdić, Branka Podgorica, Crna Gora
Vojnić Hajduk, Miroslav Subotica, Srbija
Vojnović, Đorđe  Novi Sad, Srbija
Vojnović, Ljiljana  Jordan
Vojnović, Mila Novi Sad, Srbija
Vojnović, Vladislava  Zemun, Srbija
Vranjanac, Nenad  Leskovac, Srbija
Vrsalović Mušura, Tea  Split, Hrvatska
Vučetić, Vesna Kragujevac, Srbija
Vučičić, Nada Split, Hrvatska
Vučinić, Doris Podgorica, Crna Gora
Vučinić, Doris Podgorica, Crna Gora
Vučković, Milan Sremska Mitrovica, Srbija
Vujić Tomljanović, Ljiljana Gradiška, Bosna i Hercegovina
Vujić, Vladimir Novi Sad, Srbija 
Vukmirica, Vladimir  Novi Karlovci, Srbija
Vukobratović, Petar Beograd, Srbija
Vukoje, Nikola Sečanj, Srbija
Vukoje, Radovan Trebinje, Bosna i Hercegovina
Vukov Mihajilo, Ljubica  Petrovaradin, Srbija
Wolf, Glorija Zrenjanin, Srbija
Zajić B., Ivana Vrbnica, Srbija
Zblaćanski, Anđelko Glušci, Srbija
Zblaćanski, Anđelko  Glušci, Srbija
Zečić, Ivan Beograd, Srbija
Zeng, Branka  Pančevo, Srbija
Zinčuk, Evgenij (Зинчук Евгения) Sankt Peterburg, Rusija
Zloh, Vladimir Hanover, Nemačka
Zmijanović, Margita Češka
Zorić, Nenad Sankt Peterburg, Rusija
Zugić, Milovan Bor, Srbija
Zvizdić, Ljubenko  Novi Sad, Srbija
Ždrale, Bojan Sarajevo, Bosna i Hercegovina
Žigić, Ana Beograd, Srbija
Žinić Ilić, Marina Novi Sad, Srbija
Živković, Mira Novi Sad, Srbija
Živković, Nenad Beograd, Srbija
Žlеbič, Tonja Zrenjanjin, Srbija
Žniderič, Milan Horjul, Slovenija
Žugić, Stanko Beograd, Srbija
Župunski, Anica Novi Sad, Srbija
Žuržević, Dragan  Petka, Srbija


Spisak učesnika koji su najavili svoj dolazak na Festival sa datumima nastupanja:

Aćimović, Gorana Sečanj, Srbija (19.04)
Albijanić, Dragana  Subotica, Srbija (19.04)
Aleksić M., Željko Novi Sad, Srbija (18.04)
Aleksić Stanojlović, Snežana Novi Sad , Srbija (18.04)
Al-Zubeidi, Sabah Beograd, Srbija (19.04)
Ananjeva, Elena Frankfurt na Majni, Nemačka (18.04)
Anđelković, Bojana Beograd, Srbija (19.04)
Arsić, Smilja Novi Sad, Srbija (18.04)
Bajić, Vladimir Novi Sad, Srbija (19.04)
Bandić, Jelena Novi Sad, Srbija (18.04)
Baračkov, Dragan Kumane, Srbija (19. 04)
Bjelogrlić, Violeta Katarina  Beograd, Srbija (19.04)
Blagojević, Srđan Beograd, Srbija (19.04)
Bojović, Jovana Beograd, Srbija (19.04)
Boltres, Miroslav - Mišel Smederevo, Srbija (19.04)
Boruš, Aljoša Novi Sad, Srbija (19. 04)
Božulić, Siniša Novi Sad, Srbija (18.04)
Brančić, Vladimir  Kumane, Srbija (19.04)
Cvetanoska, Ana Skoplje, Makedonija (18, 19. 04)
Čavić, Nikola  Novi Sad, Srbija (18.04)
Dimitrijević Martinov, Biljana Zrenjanin, Srbija (19.04)
Dimitrijević, Aleksandra  Pula, Hrvatska (18.04)
Dimkoski, Filip Prilep, Makedonija (18.04)
Doderović, Zoran Novi Sad, Srbija (18.04)
Dolaš, Andrijana  Novi Sad, Srbija (18.04)
Drašković, Tanja  Srbija (19.04)
Dražić, Duško Adaševci, Srbija (19.04)
Đorđević, Sladjana  Kostolac, Srbija (18. 04)
Đorđević, Slađana  Beograd, Srbija (19.04)
Đurić, Danica  Lajkovac, Srbija (19.04)
Đurović, Đukica Beograd, Srbija (19.04)
Edelinski, Đurica Šid, Srbija (19.04)
Familić, Maja  Novi Sad, Srbija (18.04)
Fijat, Ljiljana Novi Sad, Srbija (19.04)
Gallo, Zaccaria Biščegli, Italija (18.04)
Gašić Grbić, Ivana Inđija, Srbija (19.04)
Genevajn, Jovan - JovGen Novi Sad, Srbija (18.04)
Glišić, Danijela Smederevska Palanka, Srbija (19.04)
Golubović, Ksenija Novi Sad, Srbija (18.04)
Gorgievska Pargo, Valentina Skoplje, Makedonija (18.04)
Grbić, Svetlana Novi Sad, Srbija (18. i 19. 04)
Grujić, Anđelka Novo Miloševo, Srbija (19.04)
Grujić, Sava Veliko Gradište, Srbija (19.04)
Horvat, Aleksandra Beograd, Srbija (18.04)
Horvat, Tanja  Beograd, Srbija (18.04)
Idrizović, Lejla Tuzla, Bosna i Hercegovina (19.04)
Ilić Gačić, Milica Valjevo, Srbija (19.04)
Jeknić, Miodrag Miki  Beograd, Srbija (19.04) 
Jelić, Zoran – Zozon Novi Sad, Srbija (18.04)
Jelisavčić, Marijana Novi Sad, Srbija (18.04)
Jockov, Nikola Novi Sad, Srbija (18.04)
Jovanović, Biljana Požarevac, Srbija (18.04)
Jović, Gordana Novi Sad, Srbija (19.04)
Kamenšek, Branka Kamnik, Slovenija (18.04)
Kapetanov, Ozrenka Bočar, Srbija (19.04)
Karadžić, Ivan Petrovac na Mlavi, Srbija (19.04)
Kerečki Šarac, Vesna Batajnica, Srbija (19.04)
Kiš, Jaroslav Stara Pazova, Srbija (19.04)
Klein, Slavica Lassee, Austrija (18.04)
Klikovac, Slavka  Golubovci, Crna Gora (19.04)
Kljajić, Nada  Baranda, Srbija (18. 04)
Knežević, Mirjana Novi Sad, Srbija (18.04)
Kolar, Ljudevit Novi Sad, Srbija (18.04)
Komljenović, Renata Novi Beograd, Srbija (19.04)
Korponai, Ivan Veliki Gaber, Slovenija (18.04)
Krsmanović, Jasna Novi Sad, Srbija (18.04)
Krstevski, Davor Kumanovo, Makedonija (18.04)
Krstevski, Dijana Kikinda, Srbija (19.04)
Krstić, Slaviša Smederevska Palanka, Srbija (18.04)
Kuharić, Verica  Zagreb, Hrvatska (18.04)
Kuljić, Milorad  Stari Ledinci, Srbija (19.04)
Kuzmanović, Đorđe Beograd, Srbija (19.04)
Litovski, Svetlana Niš, Srbija (19.04)
Luthander, Aleksandra  Haselbi, Švedska (19.04)
Luthander, Eleonora Štokholm, Švedska (19.04)
Ljumović, Ljubodrag  Zaječar, Srbija (19.04)
Malenčić, Dragana Mokrin, Srbija (19.04)
Malešević, Veroslava  Kostolac, Srbija (18.04)
Marković, Ilinka Novi Beograd, Srbija (19.04)
Marković, Ilinka Novi Beograd, Srbija (19.04)
Martinov, Milorad Zrenjanin, Srbija (19.04)
Mešić Janković, Biljana selo Petka, Srbija (19.04)
Mikić, Uroš  Novi Beograd, Srbija (19.04)
Miladinski Medarević, Jelena Novi Sad, Srbija (18.04)
Milojković, Vladimir  Subotica, Srbija (19.04)
Milutinović, Marina Vojnik, Srbija (19.04)
Mitić, Gordana Požarevac, Srbija (18.04) 
Mitrovska, Slavica - Caci Skoplje, Makedonija (18.04)
Naumov, Ile Kumanovo, Makedonija (18.04) 
Nestorov, Rada Požarevac, Srbija (18.04)
Nešović Pejović, Jadranka Crvenka, Srbija (19.04)
Nikolić, Senka Kikinda, Srbija (18.04)
Nižić, Dragan Domanovići, BiH (18.04)
Novak, Milan Varaždin, Hrvatska (18.04)
Novaković, Ljiljana  Beograd, Srbija (19.04)
Odorčić, Zdravko Zagreb, Hrvatska (18.04)
Pandurov, Maja Zrenjanin, Srbija (19.04)
Panić, Ljiljana Bečej, Srbija (19.04)
Papeš Bogosavljev, Ivana Subotica, Srbija (18.04. i 19.04)
Patijarević, Predrag - Patak Lazarevac, Srbija (19.04) 
Pejkić, Zlatan Kostolac, Srbija (18.04)
Pejović, Slavica Kostolac, Srbija (18.04)
Perić, Žaklina Malo Crniće, Srbija (19.04)
Pešić, Vladimir  Beograd, Srbija
Petković, Dragan  Jabuka, Srbija (19.04)
Popović, Vanja Beograd, Srbija (19.04)
Popović, Živkica Niš, Srbija (18.04)
Puđak, Lidija  Zagreb, Hrvatska (18.04)
Ramčilović, Avdulah Linc, Austrija (19.04)
Ratković, Stojan Resnik, Srbija (18.04)
Redžić Todorović, Romana  Beograd, Srbija (18.04 i 19.04)
Ribić, Ljubica Varaždin, Hrvatska (18.04)
Ristić Stojanović, Sanda Zemun, Srbija (18.04)
Sakić, Miloš Smederevska Palanka, Srbija (18.04)
Salopek, Alisa  Subotica, Srbija (19.04)
Savić, Dragica - Beka  Bačka Palanka, Srbija (19.04)
Sekereš, Janoš Jáne Subotica, Srbija (19.04)
Sekulić, Borivoje Laćarak, Srbija (19.04)
Selaković Milošević, Branka Beograd, Srbija (18.04)
Simić, Stojan Krpica Novi Sad, Srbija (18.04)
Slijepčević, Ranko Novi Sad, Srbija (18.04 i 19.04)
Stamatović, Mileta Batajnica, Srbija (19.04)
Stanković, Zorica  Niš, Srbija (19.04)
Stefanović Kostić, Mimica Leskovac, Srbija (19.04)
Stefanović, Budimir Rača Kragujevačka, Srbija (19.04)
Stojčevska, Snežana Skoplje, Makedonija (18.04)
Stojkova Ivanova, Ani Plovdiv, Bugarska (18.04)
Stuhne, Tihomir  Hum na Sutli, Hrvatska (18.04)
Šanta, Branka  Palić, Srbija (19.04)
Šević, Božidar Kikinda, Srbija (19.04)
Šimić, Mladen  Novi Sad, Srbija (18.04) 
Šolaja J., Milka Beograd, Srbija (19.04)
Šuvak, Nataša Osijek, Hrvatska (18.04)
Tachlinski, Mirjana Hamburg, Nemačka (18.04)
Tenkeš, Dragan Mokrin, Srbija (18.04)
Tičar, Miro Podbočje, Slovenija (18.04.)
Tijanić, Zorica Novi Beograd, Srbija (18.04)
Tomić, Milka  Novi Sad, Srbija (19.04)
Tomić, Mirjana  Kumane, Srbija (19.04)
Turinski, Ivica Lazarevo, Srbija (19.04)
Tvrtković Režek, Svjetlana Brdovec, Hrvatska (18.04)
Uherek Stevanović, Dijana Subotica, Srbija (18.04)
Utvić M., Jovana Jazak, Srbija (19.04)
Uvalin, Leposava - Lepa Kikinda, Srbija (19.04)
Vasiljević, Emilija Pula, Hrvatska (19.04)
Veljanovska, Saška  Požarevac, Srbija (18.04)
Veselinov, Ilija  Smederevska Palanka, Srbija (18.04)
Veselinović, Petrica Beograd, Srbija (19.04)
Vlajić Ćakić, Branka Beograd, Srbija (19.04)
Vojnović, Đorđe Novi Sad, Srbija (18.04)
Vojnović, Mila  Novi Sad, Srbija (18.04)
Vučičić, Nada Split, Hrvatska (18.04)
Vučković, Milan Sremska Mitrovica, Srbija (19.04)
Vujić Tomljanović, Ljiljana  Gradiška, BIH (19.04)
Vujić, Vladimir Novi Sad, Srbija (18.04)
Vukmirica, Vladimir Novi Karlovci, Srbija (19.04)
Vukov Mihajilo, Ljubica  Petrovaradin, Srbija (18.04)
Wolf, Glorija Zrenjanin, Srbija (19.04)
Zečić, Ivan Beograd, Srbija (19.04)
Žigić, Ana Beograd, Srbija (18.04)
Žinić Ilić, Marina Novi Sad, Srbija (18.04)
Živković, Mira Novi Sad, Srbija (18.04)
Žlеbič, Tonja Zrenjanjin, Srbija (18.04.)
Žugić, Stanko Beograd, Srbija (19.04)
Župunski, Anica Novi Sad, Srbija (19.04)
Žuržević, Dragan selo Petka, Srbija (18.04)