JNA 35, 23273 Novo Miloševo, Srbija, 00381(0)69/783-155, 00381(0)63/644-369, banatskikulturnicentar@gmail.com

Predstavljanje knjiga „Priče", „Priče iz bajkolevke", „240 godina pošte u Novom Bečeju” i „Potiska vila" u Novom Bečeju

Predstavljanje zbirke pesama Izvor ti je na dohvatodržano je 14.12.2017. godine galeriji Narodne biblioteke u Novom Bečeju. 

Učestvovali: Milena Baračkov, Nenad Šević, Dušan Stakić, Majstor Njusi iz Banata, 
Zagorka Bolozanov, Robert Detki i Agnes Đukičin.

Više o knjizi na:

Predstavljanje knjige „Priče" Milana Mađareva održano je 06.12.2017. godine galeriji Narodne biblioteke u Novom Bečeju. 

O knjizi govorili: Milan Mađarev, autor, Dario Tenžera, novinar i pisac,
 i Agnes Đukičin, direktor Narodne biblioteke  Novi Bečej.

Predstavljanje knjige „Priče iz bajkolevke" Edit Zerebelji Tenji i Monje Jovanov održano je 30.11.2017. godine u galeriji Narodne biblioteke u Novom Bečeju. 

O knjizi govorili: autorke Edit Zerebelji Tenji i Monja Jovanov, Goran Ibrajter, urednik Sterijinog pozorja, i Radovan Vlahović, urednik knjige i izdavač, a odlomke iz recenzija pročitala je Senka Vlahović. Moderator programa: Žika Radin.

Više o knjizi na:


Predstavljanje knjige 240 godina pošte u Novom Bečeju” Karolja Andrea održana je 15.11.2017. godine  u Domu kulture u Novom Bečeju.


O knjizi govorili: Andre Karolj, autor, u ime izdavača direktor Narodne biblioteke Novi Bečej Agneš Đukičin i direktor Banatskog kulturnog centra iz Novog Miloševa Radovan Vlahović. Prisutnima se obratio i direktor Doma kulture u Novom Bečeju Novica Blažin. Pored predstavljanja istorijata novobečejske pošte, ovom prilikom otvorena je i izložba u galeriji “Selo” Doma kulture posvećena upravo ovoj tematici.

Više o knjizi na:


Predstavljanje knjige „Potiska vila" Daria Tenžere održana je 09.11.2017. godine u galeriji Narodne biblioteke Novi Bečej.

O knjizi govorili: Dario Tenžera, autor, i Viktor Škorić, recenzent. Moderator programa: Agnes Đukičin, direktor biblioteke.

Više o knjizi na:

Ove knjige objavljene su na osnovu konkursa „Naši pisci - zavičajne teme“ u okviru projekta „Gradovi u fokusu“ opštine Novi Bečej i Ministarstva kulture, u izdanju Banatskog kulturnog centra i Narodne Biblioteke Novi Bečej.