JNA 35, 23273 Novo Miloševo, Srbija, 00381(0)69/783-155, 00381(0)63/644-369, banatskikulturnicentar@gmail.com

Promocija knjige „Mama, slušaj!" Ivane Papeš Bogosavljev u Subotici

Lana i Ivana Papeš Bogosavljev.

Promocija knjige „Mama, slušaj!: Razgovori sa Lanom” Ivane Papeš Bogosavljev, u izdanju Banatskog kulturnog centra, održana je 23. juna 2015. godine od u Art bioskopu Aleksandar Lifka u Subotici.

Učestvovali su: Ivana Papeš Bogosavljev, Lana Papeš Bogosavljev, Radovan Vlahović, urednik, Vladimir Antić, moderator, i Petar Pećerić i Nikolina Krecul, učenici OŠ Matko Vuković iz Subotice, koji su govorili autorkine stihove za decu iz nove knjige koja je u pripremi.

U ovoj knjizi, autorka, koja je i master učitelj i pesnikinja za decu, ali i za odrasle, sabrala je razgovore sa svojom petogodišnjom ćerkom Lanom koja želi da je mama sasluša svaki put kada ona poželi da sa njom podeli svoj detinji, za nas odrasle, neobični pogled na svet a istovremeno dobije njenu pažnju i ljubav.

Recenzent knjige Radovan Vlahović rekao je da su Lanine reči Mama, sulušaj! vapaj sve dece koja traže pažnju današnjih roditelja preopterećenih egzistencijalnim zebnjama, ali ne samo vapaj dece, već i svakog čoveka koji ne želi da bude bezlična ništica savremenog globalnog sveta, već želi da se i njegov glas čuje...

Na ovoj izuzetno posećenoj promociji, kojoj je prisustvovalo oko 100 ljudi, tiraž knjige je rasprodat, a sav prihod od prodaje knjige unapred je bio namenjen za Dom za decu ometenu u razvoju „Kolevka“ iz Subotice. 

Autorka i urednik Radovan Vlahović.


Govori moderator Vladimir Antić.


Nikolina Krecul, učenica OŠ Matko Vuković iz Subotice.


Petar Pećerić. učenik OŠ Matko Vuković iz Subotice.

Tražila se stolica više...


Više o knjizi: