JNA 35, 23273 Novo Miloševo, Srbija, 00381(0)69/783-155, 00381(0)63/644-369, banatskikulturnicentar@gmail.com

Promocija knjige „Lakovane bele cipele” Nataše Bundalo Mikić u Gradskoj biblioteci u Novom Sadu

Promocija romana „Lakovane bele cipele” Nataše Bundalo Mikić, u izdanju BKC-a, održana je 6.12.2016. godine u Gradskoj biblioteci u Novom Sadu. O romanu su govorili: Radovan Vlahović, književnik i direktor Banatskog kulturnog centra, Miroslav Aleksić, književnik, Ivana Stojić, recenzent knjige i književnik, i Nataša Bundalo Mikić, autorka. Moderator: Vesna Živković.

Nataša Bundalo Mikić.

U okviru programa dvojac „Retro banda” je izveo nekoliko pesama.

Puna čitaonica Gradske biblioteke.

Među državljanima PESNIČKE REPUBLIKE sada je i književnik Miroslav Aleksić...

...kao i direktor biblioteke Dragan Kojić.

Više o knjizi:

„Virtuelni matičar” PESNIČKE REPUBLIKE

Poštovani prijatelji pesnici, književnici, ljubitelji poezije i književnosti, umetnici svih profila, poštovaoci umetnosti i svi ostali dobronamerni ljudi, obaveštavamo Vas da je Banatski kulturni centar oformio Virtuelnog matičara PESNIČKE REPUBLIKE.

 

Vaše zahteve za pasoš i državljanstvo PESNIČKE REPUBLIKE Virtuelnom matičaru možete slati na sledeću mejl adresu: pesnickarepublika@gmail.com

U Vašem zahtevu navedite sledeće podatke: ime i prezime, grad i državu u kojoj živite i izjavu da ste saglasni i da prihvatate Ustav PESNIČKE REPUBLIKE.

Ovim putem se može dobiti pasoš i državljanstvo u elektronskoj formi.

Virtuelni matičar će Vam u najkraćem roku na Vašu mejl adresu poslati Vaš pasoš i državljanstvo. 

PESNIČKA REPUBLIKA osnovana je 26. 11. 2016. godine u Banatskom kulturnom centru u Novom Miloševu. Na manifestaciji koja je trajala dva dana, prvih 120 pesnika postali su državljani PESNIČKE REPUBLIKE, imenovani su ambasadori, konzuli, predsednik i vlada.