JNA 35, 23273 Novo Miloševo, Srbija, 00381(0)69/783-155, 00381(0)63/644-369, banatskikulturnicentar@gmail.com

Promocija knjige „#konektovaniroditelji” Isidore Stanić na Salonu knjige u Novom Sadu

Promocija knjige „#konektovaniroditelji: Modeli reprezentacije roditeljstva na Instagramu” autorke Isidore Stanić, u izdanju BKC-a, održana je 11.03.2017. godine na Salonu knjige u Novom Sadu.

Knjiga isidore Stanić, kao prva studija o Instagramu u Srbiji i jedna od retkih studija o društvenim mrežama uopšte, predstavljena je na samom otvaranju 8. evropskog Fejsbuk pesničkog festivala, s obzirom da ovaj Festival izdavač knjige Banatski kulturni centar, u saradnji sa Novosadskim sajmom, organizuje upravo putem jedne od društvenih mreža - putem Fejsbuka.

Knjiga „#konektovaniroditelji: Modeli reprezentacije roditeljstva na Instagramu” objavljena je u 2016. godini u kojoj je obeležena i 25-ogodišnjica interneta. Knjiga se bavi važnim problemom kako se menja odnos roditelja i dece kad se fenomen porodične fotografije preseli na internet”.O knjizi su govorile recenzetkinja prof. dr Vladislava Gordić Petković i autorka Isidora Stanić. Recenzetkinja je ujedno bila i mentor autorki prilikom pisanja Master rada iz kog je proistekla ova knjiga.


Knjiga je objavljena u Ediciji PRVA KNJIGA/STUDIJE Banatskog kulturnog centra kojom izdavač posebno ističe i podržava mlade pisce, ne samo beletristički već i naučnih knjiga objavljujući njihove diplomske, master i doktorske radove i druge studije. Urednik knjige je Radovan Vlahović.


Brojna publika prisutvovala je otvaranju Festivala kao i promociji ove knjige na Novosadskom sajmu.


Više o knjizi na: